Suc de ghindă la cuptor cu umplutură de mere

Squashul de ghindă la cuptor cu umplutură de mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 2 porții cu 243 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Suc de ghindă la cuptor cu umplutură de mere și cârnați, Suc de ghindă cu umplutură de mere, și Suc De Fructe De Ghindă Cu Umplutură De Mere De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt cu ulei de măsline.
Așezați dovleceii, tăiați cu fața în jos, pe foaia de copt.
Combinați mărul, țelina, apa, ceapa și untul într-un vas mic de copt; acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți amestecul de dovlecei și mere în cuptorul preîncălzit până când dovlecelul și mărul sunt fragede, aproximativ 45 de minute. Umpleți jumătățile de dovlecei cu amestec de mere; stropiți cu sirop de arțar și presărați cu scorțișoară.