Suc De Ghindă Glazurat Cu Parmezan
Parmezan-glazurate Acorn Squash este un gluten gratuit și FODMAP prietenos farfurie. O porție conține 169 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 292 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, zahăr brun, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Suc De Ghindă Cu Glazură Portocalie, Suc De Ghindă Cu Glazură De Arțar, și Suc De Ghindă Cu Glazură Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 191°.
Tăiați fiecare bucată de dovlecei în jumătate; așezați, tăiați părțile în sus, în vas de copt de 13x9 inci.
Adăugați apă în vas; capac.
Coaceți 40 min. sau până când dovlecelul este fraged.
Se amestecă untul, zahărul și uleiul; lingura peste squash. Se acoperă cu brânză și scorțișoară; coaceți, neacoperit, 5 min.