Sturion condimentat Indian cu sos de iaurt de mentă

Sturion condimentat Indian cu sos de iaurt de mentă
Sturionul condimentat Indian cu sos de iaurt de mentă este un fără gluten, primar și pescatarian garnitură. O porție conține 52 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 51 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de iaurt, turmeric, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chiftele la grătar cu sos de iaurt condimentat Indian, Burgeri de miel cu condimente indiene și sos de iaurt-mentă, și Frigarui Vegan la gratar cu sos de iaurt de cocos cu var condimentat Indian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se macină fin semințele de fenicul în râșniță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
2
Bateți împreună fenicul și 1 cană de iaurt cu usturoi, ghimbir, chimen, coriandru, piper negru, turmeric, cayenne și 1/2 linguriță de sare. Înveliți peștele cu amestec de iaurt și marinați într-un vas de copt puțin adânc, acoperit și răcit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
În timp ce peștele se marinează, amestecați împreună iaurtul de ceașcă rămas, menta, coaja și restul de 1/2 linguriță de sare pentru a face sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Cărbunele este cald mediu atunci când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Ridicați peștele din marinată, lăsând excesul să se scurgă (aruncați marinada) și grătiți peștele, acoperit numai dacă folosiți un grătar pe gaz, pe grătar ușor uns, răsturnând o dată, până când este gătit, aproximativ 12 minute în total. (Dacă utilizați halibut, grătiți mai întâi părțile pielii în jos și grătiți, rotind o dată, 8 până la 9 minute în total.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
HalibutHalibut
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Serviți pește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Nota bucătarilor: dacă nu puteți face grătar în aer liber, sturionul poate fi la grătar într-o tigaie mare bine condimentată (fără aglomerare) la foc moderat, întorcându-se o dată, până când este gătit, aproximativ 12 minute în total. (Halibutul va dura 8 până la 9 minute în total.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista