Strudel de ciocolată, nucă și banane
Ciocolata, nuca si Banana Strudel ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 275 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți banane, unt, aluat filo de 12 inci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Strudel Cu Nucă De Ciocolată, Strudel Cu Nucă De Ciocolată, și Strudel Cu Ciocolată Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Combinați zahărul și scorțișoara într-un castron mic.
Așezați 1 foaie phyllo pe pergament cu partea scurtă orientată spre dvs.; acoperiți foile rămase cu un prosop de bucătărie umed.
Se unge cu unt, se presară zahăr scorțișoară și nuci.
Așezați a doua foaie de filo deasupra, periați cu unt și adăugați zahăr de scorțișoară și nuci. Repetați cu restul de 2 foi phyllo.
Așezați bananele orizontal pe treimea inferioară a filoului, lăsând o margine de 1 inch pe laturi și pe fund, tăind bananele, dacă este necesar.
Presărați chipsuri de ciocolată peste banane. Îndoiți laturile lungi ale phyllo spre centru, peste capetele bananelor. Îndoiți marginea de jos peste banane.
Rulati banane în phyllo, departe de tine.
Poziționați strudelul, cu cusătura în jos, în centrul foii de copt. Bateți oul cu 1 lingură. apă și perie amestecul de ouă peste strudel. Folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia 4 orificii de aerisire în aluat.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute.