Stripers De Portocale Cu Ciocolată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați striperii de portocale cu ciocolată. O porție conține 49 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 78. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 35 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, coajă de portocală, făină de aur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Biscuiți de ciocolată cu ciocolată cu cremă coagulată cu ciocolată și portocale și marmeladă de portocale, Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten), și Tort de ciocolată dulce-amăruie cu aromă de portocale cu compot de portocale de sânge confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți untul, zahărul, vanilia și oul cu mixerul electric la viteză medie sau amestecați cu lingura. Se amestecă făina și sarea.
Împărțiți aluatul în 3 părți.
Se amestecă ciocolata topită și nucile în 1 parte de aluat.
Se amestecă coaja de portocală într-o altă parte aluat.
Se amestecă chipsurile de ciocolată în aluatul rămas.
Tapetați tigaia, 9x5x3 inci, cu folie de plastic, lăsând 1 inch de folie de plastic deasupra pe 2 laturi opuse ale tigaiei.
Întindeți aluatul de coajă de portocală uniform în fundul tigaiei. Lingurați aluatul de ciocolată-nuci uniform peste aluatul de coajă de portocală; întindeți cu grijă. Lingurați aluatul de ciocolată uniform peste aluatul de ciocolată-nuci; întindeți cu grijă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore până la răcire.
Încălziți cuptorul la 191°.
Scoateți aluatul din tigaie, folosind folie de plastic pentru a ridica.
Tăiați aluatul pe lungime în jumătate.
Tăiați transversal în felii de 1/4 inch.
Așezați 1 inch în afară pe foaia de cookie-uri ungreased.
Coaceți prăjiturile timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia cookie pe suportul de sârmă.