Stridii toscane la grătar cu Pancetta crocantă-roșii-busuioc Mignonette
Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 144 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți șobolani, stridii, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Stridii la grătar din lemn în vinetă Chipotle, Stridii la grătar cu Jalapeno-Herb Mignonette, și Stridii cu mignonetă roșie.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți pancetta într-o tigaie din fontă și gătiți la foc mediu-mare până când este crocantă și grăsimea este redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
În timp ce pancetta gătește, combinați oțetul, șalotele, boabele de piper, busuiocul, roșiile și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Pregătiți grătarul de cărbune folosind un demaror de coș umplut cu brichete de cărbune. Când cărbunii sunt roșii și încep să devină gri, adăugați așchii de lemn înmuiați uniform peste partea superioară a cărbunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Prindeți fiecare stridie, cu fața în sus, într-un prosop de bucătărie pliat. Găsiți deschiderea mică dintre cochilii din apropierea balamalei și deschideți-o cu un cuțit de stridii. Încercați să nu vărsați sucurile delicioase, cunoscute sub numele de lichior de stridii, în coaja de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Tăiați carnea de stridie desprinsă din coaja de sus, apoi slăbiți stridia din coaja de jos rulând cu atenție cuțitul de stridie sub corp. Aruncați coaja superioară, mai plată, păstrând stridiile și sucurile în partea de jos, coajă mai adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Curățați grătarele de gătit. Grătați stridiile la foc mare direct până când sucurile încep să buleze și marginile stridiei se ondulează, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Întindeți 1 1/2 căni de sare kosher uniform pe fundul unui platou mare. Așezați cu grijă stridiile gătite în sare și acoperiți fiecare stridie cu o parte din mignonette, câteva cuburi de pancetta și câteva frunze de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă