Această rețetă servește 10 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 77 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, stridii în coajă, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stridii afumate pe jumătate " coajă, Stridii pe jumătate de coajă cu spălare de porc, și Stridii Pe Jumătate De Coajă Cu Granit De Pepene Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Shuck stridii, rezervând cochilii de fund și 1 lingură. lichior de stridii (lichid de stridii în coajă); aruncați cojile superioare. Slăbiți ușor stridiile din coajă, folosind un cuțit de stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii
Lichior
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
2
Preîncălziți broiler cu grătar de cuptor la 6 inci de căldură. Topiți 1 Lingură. unt cu 1 lingura. ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mic; se amestecă pesmetul și următoarele 9 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Ulei De Măsline
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
3
Se ia de pe foc.
4
Cuptor cu microunde Rămas 1 lingura. unt și 1 lingură. uleiul de măsline într-un castron mic pentru microunde la 20 de secunde sau până când untul se topește. Se amestecă lichiorul de stridii rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Unt
Lichior
Stridii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
5
Răspândiți sare de rocă într - un strat de 1/4 inci într-o tigaie superficială de 18 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Rocă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Așezați stridiile, în scoici, pe sare de rocă. Puneți amestecul de pesmet peste stridii; stropiți cu amestec de unt. Se fierbe 5 până la 6 minute sau până când blatul este crocant și rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Sare De Rocă
Stridii
Unt
Coji De Paste
7
Stridii fierte: omiteți sarea de rocă. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, dublând cantitățile de ingrediente. Scoateți stridiile, aruncând cojile și așezați stridiile într - un singur strat într-o tigaie de 13 x 9 inci. (Stridiile Pre-shucked funcționează bine pentru asta. Rezervați 2 Linguri. lichior de stridii.) Se acoperă cu amestec de pesmet; se fierbe.