Stridii de pe coasta de Est la grătar cu jalape de porumb sos salsita

Stridii de pe coasta de Est la grătar cu jalape de porumb sos salsita
Stridiile de pe coasta de Est la grătar cu jalape de porumb Salsitan este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 3 porții. O porție conține 345 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalape, roșii prune, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Stridii De Pe Coasta De Est La Grătar Cu Jalape De Porumb Sos Salsita, Supă De Roșii De Pe Coasta De Est, și Aperitive De Crab De Pe Coasta De Est pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprindeți un foc într-un grătar cu cărbune sau gaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Așezați porumbul—fără nimic pe el-pe grătarul grătarului. Grătiți spicele de porumb, rotind porumbul după cum este necesar pentru a nu se carboniza prea mult pe o parte, timp de aproximativ 7 minute. (Nu gătiți prea mult porumbul, altfel va deveni moale!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
4
Scoateți sâmburii de pe știuleți și lăsați-i deoparte.
5
Între timp, stropiți doar puțin ulei de canola pe feliile de roșii și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Presărați piper deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
7
Așezați feliile de ceapă pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Adăugați roșiile tăiate în jos pe grătarul fierbinte și grătiți până când ambele se rumenesc frumos, 3 până la 5 minute. Întoarceți feliile de ceapă și roșiile cu clești și continuați la grătar până când fundul roșiilor (părțile rotunjite) se rumenesc frumos și ceapa devine mai moale și parfumată, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Tăiați ceapa și roșiile și puneți-le într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați sâmburii de porumb și jalapeincloro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
11
Se toarnă uleiul de măsline și oțetul și se amestecă pentru a se combina. Se condimentează cu sare. Acest lucru se poate face până la o zi înainte de timp; doar aduceți salsita la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Dientes De AjoDientes De Ajo
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Așezați stridiile direct pe grătarele grătarului, închideți capacul și gătiți până când toate stridiile s-au deschis, 4 până la 5 minute. Aruncați orice stridii care nu s-au deschis singure. Deschideți-le în continuare pe cele care au început să se deschidă și completați fiecare cu 1 linguriță de porumb și jalapeincalro salsita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Dientes De AjoDientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
13
Se servește fierbinte.
14
Din latină Grill: mâncare sufocantă și simplă pentru cine și petreceri roșii de Rafael Palomino cu Arlen Gargagliano. Text copyright 2010 de Rafael Palomino; fotografii Copyright 2010 de Dan Goldberg. Publicat de Chronicle Books LLC.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista