Strawberry Bottom Cheesecake
Strawberry bottom Cheesecake necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 207 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de topping bătut fără lapte, căpșuni, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare includ Fudge Jos Cheesecake, Brownie Jos Cheesecake, și Brownie Jos Cheesecake.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză până se omogenizează. Bateți treptat în zahăr.
Adăugați smântână și vanilie. Îndoiți în topping biciuit.
Răspândiți stratul subțire de glazură peste fundul crustei.
Puneți felii de căpșuni pe glazură și acoperiți cu glazura rămasă. Lingurați ușor amestecul de brânză cremă peste fructe de pădure glazurate.
Se acoperă cu cupola inversată și se răcește până se fixează; cel puțin 4 ore. Păstrați plăcinta rămasă la frigider.