Straturi de șuncă și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați șuncă și brânză Stratan. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 218 calorii. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de pudră de ceapă, brânză Cheddar ascuțită, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cuburi de brioșă și slănină Canadiană într-un vas de copt de 13 x 9 inch acoperit cu spray de gătit; se presară cu brânză.
Bateți ouăle și albușurile cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați lapte și următoarele 5 ingrediente, bătând la viteză mică până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de ouă peste amestecul de brioșe. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți caserola din frigider și lăsați să stea în timp ce cuptorul se preîncălzește. Descoperiți caserola și coaceți la 350 timp de 45 până la 50 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.