Stole Aburite Și Legume Verzi Cu Sos De Nucă De Cocos În Stil Thailandez
Rețeta Stolă aburită și legume verzi cu sos de nucă de cocos în stil thailandez este gata în aproximativ 27 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă servește 13. O porție conține 712 calorii, 89G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $10.03 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la kitchendaily.com are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați file de talpă, scallions, becuri lemongrass și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Midii aburite în stil thailandez cu lapte de cocos și busuioc, Rețetă de biban de mare aburit (în stil thailandez), și Pui Aburit În Stil Thailandez Cu Tăiței pentru rețete similare.
Asian funcționează foarte bine cu Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Zind-Humbrecht Gewurztraminer cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.