Stol de fasole și busuioc
Stol de fasole și busuioc este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 179 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, fasole fava, fasole de ceară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Fasole Franțuzească / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc, Fasole verde cu busuioc, și Fasole De Busuioc Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Albiți fasolea fava într-o oală cu apă clocotită bine sărată 1 minut, apoi transferați cu o lingură pliată într-o baie de gheață pentru a opri gătitul.
Transferați favas cu lingura cu fante într-un castron mic.
Gatiti fasolea Romano in aceeasi oala cu apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand este frageda, aproximativ 5 minute, apoi transferati-o in baie de gheata pentru a opri gatitul.
Se scurge bine și se transferă într-un castron.
Gatiti fasolea verde in aceeasi oala pana cand este frageda, 6-7 minute, apoi transferati-o in baie de gheata.
Adăugați la fasolea Romano.
Cojiți ușor pielea din fasolea fava (nu este necesar să curățați edamame, dacă utilizați), apoi adăugați la alte fasole.
Tăiați busuiocul în bucăți foarte subțiri.
Gatiti usturoiul in ulei cu o lingurita rotunda de 1/4 lingurita de sare si piper intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecand ocazional, 1 minut.
Adăugați fasole, apă și coajă și gătiți, amestecând ocazional, până când se încălzește. Se amestecă busuiocul și 2 1/2 lingurițe suc de lămâie și se ia de pe foc. Condimentați cu sare și suc suplimentar de lămâie, dacă doriți.
Serviți fasolea caldă sau la temperatura camerei.
Fasolea poate fi gătită în apă clocotită cu 1 zi înainte și răcită.