Stive De Salată De Cartofi
Stivele de salată de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 170 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână arpagic, sare kosher, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stive de salată de cartofi BLT pentru # SundaySupper, Stive de friptură și cartofi, și Asiago Stive De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii și ouăle necojite în cratițe medii separate cu apă pentru a acoperi.
Adăugați 1 linguriță. sare la cartofi. Acoperiți tigăile, aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul; fierbeți ouăle timp de 10 minute și fierbeți cartofii până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Scurgeți tigăile, apoi umpleți cu apă rece pentru a răci cartofii și ouăle.
Cojiți ouăle și feliați transversal aproximativ 1/4 in. gros. Feliați cartofii transversal doar puțin mai groși. Salvați capetele de ou și cartofi pentru o altă utilizare și puneți ouăle rămase deoparte. Puneți cartofii pe o tigaie cu margini și periați pe ambele părți cu ulei. Preîncălziți grătarul la mediu (350 până la 450).
Se amestecă maioneză, murături, lichid murat, ceapă, muștar, 1 linguriță. fiecare arpagic și mărar, 1/4 linguriță. piper și zahăr într-un castron pentru a se amesteca. Se răcește pansamentul până se folosește.
Gratiți cartofii până se rumenesc și crocanți, întorcându-se o dată cu clești, 7 până la 9 minute.
Se transferă într-un platou mare și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Acoperiți fiecare cartof cu aproximativ 1/2 linguriță. pansament, apoi o felie de ou și puțin mai mult pansament. Păstrați orice pansament rămas pentru o altă utilizare.
Presărați cartofii cu mai multe ierburi tocate, apoi cu sare și piper după gust.
Faceți înainte: prin Pasul 3, răcit separat, până la 1 zi.