Stil Grecesc Mahi Mahi

Stil grecesc Mahi Mahi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 297 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de usturoi, suc de lămâie, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Stil Grecesc Mahi Mahi, Stil Grecesc Mahi Mahi, și Mahi Mahi Coapte În Stil Thailandez – 4 Puncte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți fileurile mahi mahi și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Pregătiți o marinată amestecând suc de lămâie, ulei de măsline, oregano, mentă, coajă de lămâie, usturoi și sare împreună într-un vas de copt suficient de mare pentru a găzdui fileurile fără a se suprapune.
Așezați fileurile mahi mahi în marinată.
Marinați peștele la frigider timp de 30 de minute, întoarceți-l și continuați să marinați încă 30 de minute.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Scoateți fileurile din marinată și agitați pentru a elimina excesul. Aruncați marinada rămasă.
Gatiti fileurile pe gratar fierbinte, dar nu direct peste flacără, pentru a sigila în umiditate, aproximativ 15 secunde pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți peștele departe de flacără până când carnea se desprinde ușor cu o furculiță, 12 până la 15 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.