Sticky lent-friptură burta de carne de porc
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Burta lipicioasă de porc cu friptură lentă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 117g de grăsime, și un total de 1195 calorii. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită burtă de porc, miere limpede, boabe de piper și ardei iute. 1079 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Burtă de porc rulată cu friptură lentă, Burtă De Porc Prăjită Lent Cu Cidru Și Linte, și Burtă de porc cu friptură lentă cu celeriac și piure de pere.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Așezați carnea de porc, cu pielea în sus, pe un raft într-o formă de prăjire. Se scurge cu puțin ulei, apoi se apasă ușor pe boabele de piper zdrobite și o stropire de sare de mare grosieră.
Se introduce la cuptor, apoi se gătește 1 oră.
Scoateți din cuptor și ungeți cu sucurile. Continuați să gătiți încă 1 oră, ungând la fiecare 20 de minute.
Puneți ceapa feliată în forma de prăjire sub carnea de porc.
Se amestecă mierea împreună cu chimenul și ardeiul iute, se unge peste carnea de porc, apoi se mărește cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Gatiti inca 30-40 de minute, ungand ocazional, pana se caramelizeaza cu o glazura bogata, aurie peste carnea de porc. Odată gătit și fraged (acest lucru poate fi testat cu ușurință străpungând carnea cu un cuțit), scoateți carnea de porc din cuptor, apoi lăsați să se odihnească timp de 10-15 minute.
În timp ce carnea de porc se odihnește, încălziți cositorul pe aragaz cu ceapa, adăugând 2 lingurițe de apă. Acest lucru va ridica orice reziduu din tigaie, creând un lichior de gătit umed. Condimentează ceapa cu sare și piper, apoi împarte între 6 farfurii. Tăiați carnea de porc în 6 porții, apoi serviți deasupra cepei.
Se toarnă orice lichior rămas și se servește cu piureul de dovleac (mai jos).