Steak Teriyaki

Steak Teriyaki
Friptura Teriyaki ia în jurul valorii de 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 369 calorii, 39G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Această rețetă de la Simply Recipes necesită friptură de fustă, sake, sos de soia și ulei de canolan. Funcționează bine ca fel principal. 231 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare includ Steak Teriyaki, Steak Teriyaki, și Teriyaki Steak Bites.

Instrucțiuni

1
Combinați mirinul, sake-ul, sosul de soia, zahărul și ghimbirul ras într-un castron mare, puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați friptura în marinată și lăsați la marinat cel puțin o oră și până la 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
3
Dacă marinați mai mult de o oră, păstrați la rece până la o oră înainte de a planifica să gătiți.
4
Fierbeți marinada pentru a face sosul teriyaki: când este gata de gătit, scoateți friptura din marinată, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
5
Așezați friptura pe o farfurie și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
6
Puneți marinada într-o cratiță și dați la fiert. Se fierbe timp de 10 minute sau până când marinada s-a redus la o glazură subțire, devenind sosul tău teriyaki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Vă rugăm să rețineți că, dacă sunteți îngrijorat de ideea de a reutiliza marinada după ce friptura crudă a stat în ea, veți fierbe naiba din această marinată, ucigând orice ar fi putut decide să crească în ea în timpul procesului de marinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
8
De asemenea, friptura nu este la fel ca puiul. Oamenii mănâncă friptură crudă (carpaccio de vită). Salmonella nu este o problemă cu friptura; este cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Dacă sunteți încă îngrijorat, Faceți de două ori mai multă marinată și rezervați jumătate pentru a fierbe pentru a face sosul, folosind cealaltă jumătate ca marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
10
Grătiți sau prăjiți friptura: dacă grătiți friptura, pregătiți grătarul pentru căldură mare și directă. Dacă prăjiți tigaia, încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare. În cazul în care Grill ulei Grill grătare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Se usucă friptura. Frecați puțin ulei de măsline peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
12
Așezați friptura pe grătarul sau tigaia fierbinte. Se fierbe timp de 3-5 minute pe o parte, sau până când partea este bine rumenită, și întoarceți friptura și căutați cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Ungeți friptura cu sos teriyaki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
14
Lăsați friptura să se odihnească: când friptura este bine arsă pe ambele părți, scoateți-o de pe foc, acoperiți-o cu folie și lăsați-o să se odihnească 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
15
friptură în jumătate cu bobul, apoi în felii subțiri peste Bob: observați direcția bobului fripturii (striațiile din fibrele musculare ale fripturii). Feliați friptura în jumătate, urmând bobul fripturii, astfel încât să tăiați de-a lungul bobului. (Acest lucru va face mai ușor să faceți tăieturi peste cereale.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
16
Apoi faceți felii subțiri (1/4-inch) peste Bob și pe o diagonală ușoară. Felierea în acest fel va rupe fibrele musculare, făcând această tăietură naturală de carne destul de fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
17
Dacă există sucuri care rămân fără friptură în timp ce o tăiați, adăugați sucurile în sosul teriyaki. Există o mulțime de bunătate în friptura "jus" pe care nu doriți să o pierdeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
18
Aranjați pe o farfurie de servire și turnați peste el sosul teriyaki rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlotul regizorului. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista