Steak portughez fiert și ceapă

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru cutia de rețete, friptura portugheză și ceapa ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 5,99 USD pe porție. O porție conține 626 calorii, 48G de proteine, și 39G de grăsime. Un amestec de căței de usturoi, boia de ardei, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 2 ore și 35 de minute. 383 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mazăre înăbușită în stil portughez cu ouă, Friptură În Stil Portughez, și Ceapă albă-ceapă glazurată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 140C / 120C ventilator / gaz
Încălziți jumătate din ulei într-o caserolă superficială. Se rumenesc bine fripturile pe fiecare parte, apoi se scot din tigaie. Stropiți oțetul în tigaie și lăsați-l să buleze și aproape să se evapore.
Adăugați restul de ulei de măsline și ceapa și prăjiți ușor la foc mediu timp de 10-15 minute până se înmoaie și începe să se coloreze.
Odată ce ceapa s-a înmuiat, amestecați usturoiul și boiaua. Gatiti inca 1 min, sfatuiti vinul rosu si rosiile tocate, apoi amestecati prin Rosia pura si frunzele de dafin. Condimentați, introduceți fripturile înapoi în tigaie, apoi acoperiți și introduceți-le în cuptor timp de 2 ore, amestecând la jumătate și adăugând un strop de apă, dacă este necesar. Gatiti pana cand carnea este foarte frageda. Tocanita poate fi acum răcită și răcită timp de 2 zile și reîncălzită sau congelată până la 3 luni. Pentru a servi, împrăștiați cu coriandru.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.