Steak portughez fiert și ceapă

Steak portughez fiert și ceapă
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru cutia de rețete, friptura portugheză și ceapa ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 5,99 USD pe porție. O porție conține 626 calorii, 48G de proteine, și 39G de grăsime. Un amestec de căței de usturoi, boia de ardei, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 2 ore și 35 de minute. 383 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mazăre înăbușită în stil portughez cu ouă, Friptură În Stil Portughez, și Ceapă albă-ceapă glazurată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 140C / 120C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți jumătate din ulei într-o caserolă superficială. Se rumenesc bine fripturile pe fiecare parte, apoi se scot din tigaie. Stropiți oțetul în tigaie și lăsați-l să buleze și aproape să se evapore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați restul de ulei de măsline și ceapa și prăjiți ușor la foc mediu timp de 10-15 minute până se înmoaie și începe să se coloreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Odată ce ceapa s-a înmuiat, amestecați usturoiul și boiaua. Gatiti inca 1 min, sfatuiti vinul rosu si rosiile tocate, apoi amestecati prin Rosia pura si frunzele de dafin. Condimentați, introduceți fripturile înapoi în tigaie, apoi acoperiți și introduceți-le în cuptor timp de 2 ore, amestecând la jumătate și adăugând un strop de apă, dacă este necesar. Gatiti pana cand carnea este foarte frageda. Tocanita poate fi acum răcită și răcită timp de 2 zile și reîncălzită sau congelată până la 3 luni. Pentru a servi, împrăștiați cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista