Steak Au Poivre
Steak Au Poivre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 281 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de piper-negru, sare, CR și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Steak Au Poivre: Friptură De Piper Cu Sos De Coniac, Steak au Poivre, și Steak Au Poivre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți fripturile din frigider cu 20 de minute înainte. Pregătiți un suport de răcire (sau o placă mică răsturnată - peste o placă mare).
Acoperiți fripturile pe ambele părți cu piper zdrobit. Bateți-l ferm, astfel încât să se lipească în carne. Sareți fripturile pe ambele părți. (Asigurați-vă că piperați și apoi sareți, altfel ardeiul nu se va lipi de fripturi.)
Încălziți uleiul într-o tigaie saut la foc mare.
Adăugați 1 linguriță de unt. Rotiți tigaia pe măsură ce untul se topește și, când începe să spumeze, reduceți focul la mediu.
Așezați fripturile în tigaie și gătiți timp de 4 minute, rotindu-le în tigaie și lingând sucurile de gătit peste ele. Întoarceți-le cu clești sau o spatulă și gătiți 4 minute pe cealaltă parte, rotind și ungând ca înainte. Stați fripturile pe părțile laterale, folosind clești pentru a ajuta și gătiți-le 2 minute pe margini.
Scoateți fripturile pe suportul de răcire și cortați-le liber cu folie de aluminiu.
Puneți o farfurie de servire și o barcă de sos pentru a se încălzi în cuptor, întoarsă la 150 de ani F / 80 de ani C.
Se toarnă vinul în tigaia saut și se aduce la fierbere, amestecând și răzuind fundul tigaiei cu o spatulă de lemn până când vinul este siropos.
Tăiați restul de unt, care ar trebui să fie bine răcit.
Adăugați bulionul de vițel în tigaie și fierbeți timp de 2 minute. Dacă utilizați CR ampermormme fra ampermorche, amestecați-l. Apoi amestecați untul tăiat cubulețe puțin câte puțin. Puneți acest sos printr-o strecurătoare fină în vasul de sos încălzit. Dacă utilizați muștarul, amestecați-l acum. Gust pentru sare și piper.
Puneți fripturile pe platoul de servire încălzit, acoperiți-le cu sos și serviți restul de sos pe lateral.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
De la Robuchon complet de Jo Robuchon. Drepturi de autor (c) 2008 de Jo Robuchon. Publicat de Knopf.Jo aproximativ Robuchon s-a născut în Poitiers, Franța, în 1945 și și-a început ucenicia la un restaurant hotelier când avea cincisprezece ani. În 1981, și-a deschis propriul restaurant la Paris, Jamin, care câștigase trei stele Michelin până în 198
A fost cea mai rapidă creștere din istoria ghidului. Numit "bucătarul secolului" în 1989 de Gault Millau, acum lucrează ca consultant și conduce Restaurante L ' Atelier din întreaga lume.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.