Sriracha-și-wasabi Deviled Ouă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați ouăle Deviled Sriracha-și-Wasabi. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 30 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 65 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pastă de wasabi, arpagic, sake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Wasabi Ouă Deviled, Wasabi Ouă Deviled, și Wasabi Avocado Deviled Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, acoperiți ouăle cu apă rece și aduceți la fierbere; se fierbe timp de 1 minut. Acoperiți cratița, scoateți-o de pe foc și lăsați să stea 10 minute.
Între timp, într-o cratiță medie, combinați sosul de soia cu sake, anason stelat, scallions tocate, zahăr și ghimbir ras.
Adăugați 1 cană de apă și aduceți la fierbere.
Transferați amestecul într-un vas termorezistent și lăsați să se răcească complet.
Scurgeți apa din cratița mare și agitați ușor tigaia pentru a sparge ouăle. Răciți ouăle ușor sub apă curgătoare rece, apoi curățați-le sub apă curgătoare.
Adăugați ouăle în amestecul de soia. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați ouăle timp de cel puțin 4 ore.
Scurgeți ouăle și clătiți ușor pentru a îndepărta bucățile de scallion sau ghimbir; se usuca. Folosind un cuțit subțire și ascuțit ușor umezit, tăiați ouăle pe jumătate pe lungime. Îndepărtați ușor gălbenușurile de ou într-un castron mediu și amestecați cu o furculiță. Amestecați maioneza, Sriracha, wasabi și 3 linguri de arpagic tăiat în gălbenușurile piure.
Transferați amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu o stea sau un vârf simplu. Puneți albușurile pe un platou de servire și țeava în umplutură.
Presărați ouăle devilate cu restul de 1 lingură de arpagic și pudra chineză cu cinci condimente și serviți.