Squash la grătar și cârnați cu sos Verte din cartea de bucate Kitchen Garden

Squash la grătar și cârnați cu sos Verte din ' bucătărie carte de bucate Garden este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 784 calorii, 27G de proteine, și 73G de grăsime. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cârnați, muștar dijon, sos verte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de flanc marinată cu rucola de lămâie și salată Feta din cartea de bucate din grădina bucătăriei, Salată de roșii Cherry, fasole verde și fasole de ceară cu firimituri de pâine cu ierburi din cartea de bucate din grădina bucătăriei, și Fasole verde și dovlecei cu sos Verte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sosul: într-un robot de bucătărie, combinați busuiocul, ceapa verde, pătrunjelul, caperele, sucul de lămâie, oregano, muștarul și usturoiul și procesați până se toacă mărunt. Cu procesorul în funcțiune, se toarnă încet uleiul de măsline și se procesează până când amestecul formează un pur gros. (Sosul poate fi acoperit și refrigerat până la 3 zile.)
Pregătiți un foc mediu pentru gătit la căldură directă într-un grătar cu cărbune sau gaz.
Ungeți jumătățile de dovlecei cu ulei de măsline și condimentați pe toate părțile cu sare și piper. Aranjați jumătățile de dovlecei și cârnații pe grătar direct peste foc și grătar, rotind după cum este necesar, până când jumătățile de dovlecei sunt doar fragede atunci când sunt străpunse cu un cuțit ascuțit, aproximativ 4 minute.
Transferați jumătățile de dovlecei într-un platou și aruncați cu aproximativ 1/3 cană (3 uncii fluide/80 ml) de sos. Continuați să grătați cârnații, rotind după cum este necesar, până când sunt fierți, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Transferați cârnații în platou cu dovleceii, presărați pătrunjelul și serviți. Treceți sosul rămas la masă.