Squash de vară și orez verde

Squash de vară și orez verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii de vară și orezul Verde. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 377 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de ceapă verde, coriandru, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Orez cu dovlecei de vară, Quinoa cu dovlecei de vară la grătar și fasole verde, și Dovleac de vară galben și verde cu lămâie și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Odată fierbinte, adăugați usturoiul, ceapa verde și dovlecelul galben. Gatiti pana se inmoaie si incepeti sa se rumeneasca, aproximativ 4 minute. Condimentează cu sare și piper și continuă să se soteze până la parfum, 1 până la 2 minute. Se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se adaugă bulionul, se aduce la foc mic și se reduce focul la mediu-scăzut. Acoperiți cu un capac și gătiți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, aproximativ 35 de minute. Opriți focul și lăsați orezul să stea 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Scoateți capacul și pufați orezul cu o furculiță. Se amestecă cilantro și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista