Squash de Butternut murat cu salvie și Cardamom
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii de Butternut murat cu salvie și Cardamom. Această rețetă servește 4 și costă 1,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 279 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați kosher, dovleac, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Suc de fructe de Butternut și supă de salvie cu pesmet de salvie, Cardamom-condimentat Butternut Squash și Gratin Kale, și Risotto Cu Dovlecei De Butternut Și Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron non-reactiv, combinați dovlecelul și sarea, aruncați pentru a acoperi și lăsați să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 4 ore.
Scurgeți, clătiți bine și stoarceți umezeala suplimentară de mâini.
Într-un vas mediu nereactiv, combinați toate ingredientele rămase și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând o dată sau de două ori pentru a dizolva zahărul brun.
Adăugați dovlecelul, aduceți-l înapoi doar la foc mic, apoi scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei, neacoperit.
Când amestecul s-a răcit la temperatura camerei, acoperiți și refrigerați.
Dovlecelul va fi gustos în aproximativ 2 ore, dar se va îmbunătăți în aromă dacă i se permite să stea peste noapte. Această murătură se va păstra, acoperită și refrigerată, timp de aproximativ 2 luni.