Speedy Salsa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Speedy Salsan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 5 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 3 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 48. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, conserve de roșii, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 30%. Încercați Speedy Salsa, Rapid De Casă Salsa, și Speedy Salsa-Quesadillas De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un blender; procesați 30 de secunde, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale.
Se servește cu chipsuri de tortilla coapte (chipsuri care nu sunt incluse în analiză).
Sfat: Dacă aveți un minut, aveți timp să faceți această salsa spunky. Patru ingrediente și un blender sunt tot ce trebuie.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care îl puteți încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.