Speedy Enchilada Coace
Speedy Enchilada coace este un fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 477 calorii. 88 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, sos vechi el enchilada, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Rapidă Stratificat Pui Enchilada Plăcintă, Coacere Rapidă De Ravioli, și O Tigaie Enchilada Coace.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit. În castron mediu, amestecați roșiile, porumbul și sosul enchilada.
În vasul de copt, stratificați jumătate din sosul taco cu carne de vită măcinată, 1 1/2 căni de chipsuri, 1/2 cană de brânză și jumătate de amestec de porumb. Se acoperă cu sosul taco rămas cu carne de vită măcinată, 1 1/2 căni de chipsuri, 1/2 cană de brânză și amestecul de porumb rămas.
Se presară cu restul de 1 cană de brânză și ceapa. Aranjați așchii de 1 cană rămase în poziție verticală în jurul marginii vasului, suprapunându-se după cum este necesar.
Coaceți neacoperit 35 până la 40 de minute sau până când se încălzește cu bule și se încălzește bine.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.