Sparanghelul lui April Bloomfield cu budincă de parmezan și Prosciutto

Sparanghelul lui April Bloomfield cu budincă de parmezan și Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați sparanghelul lui April Bloomfield cu budincă de parmezan și Prosciutto. Această rețetă face 4 porții cu 367 calorii, 11g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 78 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, prosciutto, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salata de ureche de porc prăjită a lui April Bloomfield, Diavolii lui April Bloomfield călare, și Ricotta Gnudi a lui April Bloomfield.

Instrucțiuni

1
Faceți budinca: Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați smântâna și laptele într-o cană de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
3
Se toarnă jumătate din amestec într-o oală medie, se adaugă usturoiul, parmezanul și sarea și se pune oala la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Lăsați lichidul să fiarbă și gătiți timp de 1 minut, apoi opriți focul. Amestecați amestecul fierbinte până când este neted.
5
Combinați gălbenușul de ou și amestecul de smântână rece rămas într-un castron mediu și bateți foarte bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se amestecă amestecul fierbinte amestecat.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Se toarnă amestecul într-un vas mic (2 cani) gratinat.
8
Lăsați-l să stea câteva minute, îndepărtând spuma care se dezvoltă la suprafață cu o lingură. Îndoiți un prosop mic de bucătărie într-un pătrat, puneți-l într-un vas mare de copt și așezați vasul gratinat deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Se toarnă suficientă apă în oală pentru a ajunge la aproximativ un centimetru de marginea vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Puneți cu grijă oala în cuptor și gătiți până când crema s-a întărit; ar trebui să fie ușor ferm în jurul marginilor, dar totuși clătinat în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Scoateți oala din cuptor și lăsați crema să se răcească în apă, apoi scoateți-o. (Puteți pune la frigider crema peste noapte, dacă doriți. Îmi place să-l servesc la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o tigaie grea suficient de mare pentru a ține tot sparanghelul într-un singur strat până când începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați sparanghelul în tigaie, aliniați sulițele în aceeași direcție. Uleiul ar trebui să crape și să sfârâie puțin. Dați sulițelor o aruncare cu clești, presărați cu un vârf bun de sare și întindeți-le într-un singur strat. Gatiti, intorcand sulitele ocazional, pana cand devin maronii aurii in pete si fragede, dar inca rapide, aproximativ 6 minute. Strângeți una dintre sulițe—ar trebui să dea doar puțin; nu ar trebui să se simtă nici foarte ferm, nici moale.Cu doar un minut înainte de a fi gata, presărați busuiocul peste sparanghel și stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline. Întoarceți sulițele cu clești și jucați-vă puțin cu busuiocul, dându-i timp împotriva tigaiei fierbinți și apoi mutându-l înapoi pe sparanghel. Este frumos dacă devine doar puțin crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți focul și lăsați sparanghelul să termine ușor de gătit la căldura tigaiei, amestecând din când în când și presărând puțin mai multă sare și poate un strop de suc de lămâie, dacă doriți, doar până când puteți ridica o suliță fără să vă opăriți degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Serviți sparanghelul pe un platou cu cremă, prosciutto și pâine prăjită sau la grătar cu ulei de măsline alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate4
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista