Sparanghel-Tartine Cu Brânză
Reteta Tartine sparanghel-brânză ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de șalotă, sulițe de sparanghel, prosciutto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tartine cu ciuperci sălbatice și sparanghel, Tartine de sparanghel la grătar cu Ricotta proaspătă, Pesto și Scallions, și Tartine cu șuncă și brânză.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă sărată.
Adăugați sparanghelul și gătiți până când este crocant-fraged, 2 minute.
Scurgeți și transferați pe o farfurie. Ștergeți tigaia.
Adăugați uleiul și șalotele în tigaie, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 4 minute.
Transferați șalotele pe o farfurie.
Adăugați roșiile în tigaie, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor pe o parte, 2 minute; se transferă pe farfurie cu șalotele.
Preîncălziți broilerul. Aranjați pâinea pe o foaie de copt; prăjiți în broiler la 3 centimetri de foc, întorcându-vă o dată, la 2 minute.
Întindeți toasturile cu tapenada și acoperiți cu șalotele, fontina și mozzarella. Fierbeți tartinele la 3 inci de la foc timp de 1 minut, până când brânza s-a topit. Acoperiți tartinele cu sparanghel și drapați cu Gruyre. Fierbeți tartinele timp de 1 minut mai mult, până când Gruyre s-a topit. Topiți tartinele cu roșiile și prosciutto, stropiți cu oțetul și serviți.