Sparanghel-Tartine Cu Brânză

Sparanghel-Tartine Cu Brânză
Reteta Tartine sparanghel-brânză ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de șalotă, sulițe de sparanghel, prosciutto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tartine cu ciuperci sălbatice și sparanghel, Tartine de sparanghel la grătar cu Ricotta proaspătă, Pesto și Scallions, și Tartine cu șuncă și brânză.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați sparanghelul și gătiți până când este crocant-fraged, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Scurgeți și transferați pe o farfurie. Ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați uleiul și șalotele în tigaie, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transferați șalotele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
6
Adăugați roșiile în tigaie, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor pe o parte, 2 minute; se transferă pe farfurie cu șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Preîncălziți broilerul. Aranjați pâinea pe o foaie de copt; prăjiți în broiler la 3 centimetri de foc, întorcându-vă o dată, la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Întindeți toasturile cu tapenada și acoperiți cu șalotele, fontina și mozzarella. Fierbeți tartinele la 3 inci de la foc timp de 1 minut, până când brânza s-a topit. Acoperiți tartinele cu sparanghel și drapați cu Gruyre. Fierbeți tartinele timp de 1 minut mai mult, până când Gruyre s-a topit. Topiți tartinele cu roșiile și prosciutto, stropiți cu oțetul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ProsciuttoProsciutto
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Brânză FontinaBrânză Fontina
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista