Sparanghel Jumbo cu sos Mimosa
Jumbo sparanghel cu sos Mimosa ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 246 calorii, 0g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline extravirgin, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Coji Jumbo cu sparanghel, Prosciutto, brânză Ricotta și trei sos de brânză, Asparagus Mimosa, și Asparagus Mimosa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un castron cu gheață și apă rece.Puneți sparanghelul într-o tigaie grea de 12 inci, apoi acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și adăugați 2 lingurițe de sare, apoi reduceți focul și fierbeți sparanghelul, neacoperit, până când este fraged, 6 până la 8 minute. Cel mai bun mod de a ști când au terminat este să bagi o suliță cu un cuțit; ar trebui să alunece ușor.
Transferați cu clești în apă cu gheață, apoi pe un prosop de bucătărie curat. Se usucă.
Bateți împreună oțetul, șalota, muștarul, piperul și sarea de linguriță rămasă într-un castron mic, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.Aruncați sparanghelul cu 1 lingură de vinaigretă într-un castron mare de mică adâncime, lăsându-i să se marineze acoperite la frigider cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.Când sunteți gata să serviți tare-fierbeți ouăle.
Lasă-le să se răcească și curăță-le.
Tăiați fiecare ou pe jumătate pe lungime și separați gălbenușurile de albușuri, apoi forțați gălbenușurile printr-o sită cu ochiuri medii într-un alt castron mic. Păstrați albii pentru o altă utilizare. Împărțiți sparanghelul în 4 farfurii sau pe 1 platou mare de servire. Puneți vinaigreta suplimentară peste sparanghel și acoperiți cu gălbenușuri de ou.