Sparanghel Cu Usturoi Saut
Saut asparagus de usturoi este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 101 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, unt, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Rețete similare includ Sparanghel Sotat Cu Lămâie, Sparanghel Sotat Cu Slănină, și Sparanghel Saut Și Mazăre.
Instrucțiuni
Topiți untul sau margarina într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați sulițele de usturoi și sparanghel; acoperiți și gătiți timp de 10 minute, amestecând ocazional sau până când sparanghelul este fraged. Dacă vă place sparanghelul bine făcut, reduceți căldura și gătiți încă 10 minute.