Sparanghel cu maioneză Pesto de busuioc
Sparanghel cu busuioc Pesto maioneza este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 52 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână parmezan, pesto de busuioc, sos de salată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Vițel și sparanghel cu maioneză de busuioc, Penne de somon cu sos de cremă pesto de busuioc, anghinare și sparanghel, și Maioneză De Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fixați sau tăiați capetele dure ale sulițelor de sparanghel. În tigaie de 12 inci, încălziți 1/2 inch apă (sărată dacă doriți) până la fierbere.
Adăugați sparanghel; reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți; fierbeți 2 până la 3 minute sau până când este crocant.
Scurgere. Puneți sparanghelul în castron cu apă cu gheață pentru a se răci; scurgeți pe prosoape de hârtie. Dați la frigider până când este gata de servit.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase, cu excepția frunzelor de busuioc.
Puneți amestecul de maioneză într-un castron mic de servire; garnisiți cu frunze de busuioc.
Se servește cu sparanghel albit.