Sparanghel cu afine și nuci de pin

Sparanghelul cu afine și nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 222 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sparanghel, afine, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Varză de Bruxelles cu Pancetta, afine și nuci de pin, Pilaf cu cereale mixte cu afine și nuci de pin, și Varză de Bruxelles prăjită cu afine și nuci de pin.
Instrucțiuni
Rupeți sau tăiați capetele lemnoase din sparanghel și aruncați. Pune sulițele deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă nucile de pin, merisoarele și sarea. Gatiti si amestecati pana cand nucile de pin incep sa arate translucide, 5 pana la 6 minute.
Adăugați sulițele de sparanghel și gătiți, adăugând puțin mai mult ulei de măsline, dacă este necesar, până când tulpinile sunt de un verde aprins și fragede, aproximativ 5 până la 8 minute.
Se servește pe un platou cu afine și nuci lingurate deasupra sparanghelului.