Sparanghel cu șuncă și lămâie
Sparanghelul cu șuncă și lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți sparanghel, apă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rulouri de somon umplute cu sparanghel și lămâie și busuioc Ricotta cu sos de lămâie, Sparanghel Cu Vinetă De Lămâie Meyer Și Lămâie Conservată, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare. Se amestecă prosciutto și se gătește până când este crocant, aproximativ 3-4 minute.
Așezați sparanghelul în tigaie și aruncați ușor până când este acoperit cu ulei.
Se toarnă în apă și se acoperă cu capac; gatiti timp de 1 minut.
Scoateți capacul, amestecați usturoiul și gătiți timp de 1 minut cu capacul pus.
Scoateți capacul și gătiți descoperit până când sulițele sunt încă clare, dar fragede, aproximativ 2-3 minute.
Condimentează cu sare și piper după gust. Strângeți sucul de lămâie deasupra.