Sparanghel-Cartofi Brunch Coace
Sparanghel-cartofi Brunch coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 242 calorii, 17g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână tăieturi de sparanghel, ceapă verde, șuncă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cartofi Sparanghel Coace, Ou Brunch Coace, și Brunch Ou Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați generos vasul de copt de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. În tigaie de 8 inci, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa in unt 2-3 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Într-un castron mare, amestecați ouăle și laptele până se amestecă. Se amestecă ceapa gătită, cartofii, șunca și sparanghelul.
Se toarnă în vasul de copt. Se acoperă cu brânză.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când este setat. Condimentează după gust cu sare și piper.