Sparanghelul și Panzanella de roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 269 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.28 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, sare kosher, bile de mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Sparanghel Panzanella, Gratar-Sparanghel Panzanella, și Sparanghel Și Rucola Panzanella.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aruncați pâinea, 1/4 cană de ulei de măsline și usturoiul într-un bol până când este acoperit. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați amestecul pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la prăjit, aproximativ 15 minute, amestecând și răsturnând cuburile de pâine cam la jumătatea drumului. Lăsați pâinea să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață; deoparte. Aduceți o oală cu apă sărată la fiert; gătiți sparanghelul în apă clocotită până la un verde strălucitor și doar fraged, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
6
Transferați sparanghelul în apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Scurgeți și uscați pe un prosop curat.
8
Tăiați sparanghelul în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
9
Amestecați sparanghel, castraveți, roșii cherry, roșii galbene, ceapă roșie, măsline, capere, bile de mozzarella și cuburi de pâine într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Diametru) Bile De Brânză Mozzarella Bocconcini
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Roșie Galbenă
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Culese Crengute De Marar
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Bateți oțetul de vin roșu și 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin într-un bol mic; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se toarnă oțet pansament peste amestec de pâine; amestecati pentru a combina. Lăsați salata de pâine să se odihnească timp de 20 de minute înainte de servire.