Spanacul mătușii Carol și coacerea peștelui

Spanacul și coacerea peștelui mătușii Carol ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 274 calorii, 32g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de sare și piper, brânză Cheddar ascuțită, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Mătușa Carol ' s spanac Dip, Mătușa Carol ' s spanac Dip, și Parfait de desert cu cremă de fructe de pădure violet al mătușii Carol.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-un castron, amestecați spanacul, 1/2 cană de brânză Cheddar, aproximativ 5 linguri de pesmet uscat și oul.
Întindeți amestecul în fundul unui vas mic de copt. Aranjați fileurile de cod deasupra amestecului de spanac și condimentați cu sare și piper. Se acoperă cu restul de brânză Cheddar și pesmet.
Acoperiți și coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.