Spanac ierburi răsucite
Spanac Herb Twists este o rețetă primară și fără gluten, cu 24 de porții. Acest aperitiv are 30 de calorii , 1 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Pentru 13 cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți oregano, cățel de usturoi, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare sunt răsucirile de mere austriece , răsucirile de scorțișoară și 3 răsuciri delicioase pe un sandwich cu salată de ouă .
Instrucțiuni
Pune spanacul într-un coș de aburi; puneți într-o cratiță peste 1 inch de apă. Se aduce la fierbere; se acoperă și se fierbe la abur timp de 2-3 minute sau până când este moale.
Se scurge bine si se da deoparte. Intr-o tigaie mica, caliti ceapa si usturoiul in 1 lingura de unt pana se inmoaie; transfera intr-un bol. Se amestecă parmezanul, busuiocul, oregano și spanacul; puse deoparte.
Într-un castron mare, combinați conținutul amestecului de rulouri și pachetelor de drojdie; bateți apa călduță, oul și 2 linguri de unt până când aluatul se desprinde de pe marginile vasului. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 5 minute. Acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați fiecare porție într-un format de 12 inchi. x 10 inchi. dreptunghi. Topiți untul rămas; ungeti peste aluat.
Întindeți amestecul de spanac peste aluat până la 1/4 inch de margini. Îndoiți fiecare dreptunghi în jumătate pe lungime; ciupiți cusăturile pentru a sigila.
Tăiați fiecare dreptunghi în douăsprezece benzi de 1 inch lățime.
Răsuciți benzile și puneți-le pe foi de copt acoperite cu spray de gătit. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 25 de minute.
Coaceți la 375° timp de 12-16 minute sau până când se rumenesc.
Serviți cald. Pune resturile la frigider.