Spanac și Ricotta Gnudi

Spanac și Ricotta Gnudi
Spanacul și Ricotta Gnudi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,24 USD pe porție. O porție conține 532 calorii, 14g de proteine, și 40g de grăsime. 132 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți ciuperci porcini, sare, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Spanac Ricotta Gnudi cu sos de roșii rozmarin (Low Carb), Ricotta Gnudi a lui April Bloomfield, și Ricotta Gnudi cu sos Pomodoro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Amestecați ricotta, spanacul, parmezanul, făina, pesmetul, sarea, piperul, nucșoara și ouăle împreună. Faceți 2 bile mici și gătiți testul așezându-le în apă clocotită până când plutesc, apoi șocați în apă cu gheață. Gust. Dacă sunt prea moi și nu se țin împreună, adăugați mai multă făină sau pesmet și testați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Porționați toate gnudi și rotiți-le în bile. Gatiti in apa clocotita pana cand plutesc, aproximativ 2 minute, si socati in apa cu gheata. Înveliți în ulei de măsline și rezervați până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Pentru piureul de porcini: pentru a carameliza șalotii, încălziți o tigaie mare la foc mare, adăugați câteva linguri de ulei de măsline, apoi adăugați șalotii. Se lasă să se coloreze pe o parte, apoi se coboară focul și se amestecă. Gătiți încet până la moale și dulce, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Sotează ciupercile împreună cu șalotele până se colorează ușor și fragede, aproximativ 4 minute. Condimentează cu sare și chili și transpiră încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Turnați lichidul din ciupercile porcini hidratate în tigaie. Se lasă să gătească aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați conținutul într-un blender și piure până când consistența este netedă.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați apă dacă amestecul devine prea gros în blender și se oprește din mișcare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați ulei de măsline în timp ce amestecați pentru a termina și gustați pentru condimente. Se strecoară sosul. Rezervați până când sunteți gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Pentru a servi: încălziți piureul de porcini și rezervați. Reîncălziți gnudi într-o tigaie cu apă fiartă sărată și untul topit. Încingeți piureul de porcini, așezați gnudi deasupra și deasupra cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista