Spanacul și Ricotta Gnudi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,24 USD pe porție. O porție conține 532 calorii, 14g de proteine, și 40g de grăsime. 132 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți ciuperci porcini, sare, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Spanac Ricotta Gnudi cu sos de roșii rozmarin (Low Carb), Ricotta Gnudi a lui April Bloomfield, și Ricotta Gnudi cu sos Pomodoro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Amestecați ricotta, spanacul, parmezanul, făina, pesmetul, sarea, piperul, nucșoara și ouăle împreună. Faceți 2 bile mici și gătiți testul așezându-le în apă clocotită până când plutesc, apoi șocați în apă cu gheață. Gust. Dacă sunt prea moi și nu se țin împreună, adăugați mai multă făină sau pesmet și testați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Porționați toate gnudi și rotiți-le în bile. Gatiti in apa clocotita pana cand plutesc, aproximativ 2 minute, si socati in apa cu gheata. Înveliți în ulei de măsline și rezervați până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
10 Chifle Albe Pentru Cină
3
Pentru piureul de porcini: pentru a carameliza șalotii, încălziți o tigaie mare la foc mare, adăugați câteva linguri de ulei de măsline, apoi adăugați șalotii. Se lasă să se coloreze pe o parte, apoi se coboară focul și se amestecă. Gătiți încet până la moale și dulce, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Sotează ciupercile împreună cu șalotele până se colorează ușor și fragede, aproximativ 4 minute. Condimentează cu sare și chili și transpiră încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Usturoi Tocat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Turnați lichidul din ciupercile porcini hidratate în tigaie. Se lasă să gătească aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Transferați conținutul într-un blender și piure până când consistența este netedă.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați apă dacă amestecul devine prea gros în blender și se oprește din mișcare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați ulei de măsline în timp ce amestecați pentru a termina și gustați pentru condimente. Se strecoară sosul. Rezervați până când sunteți gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Sezonul Goya
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Pentru a servi: încălziți piureul de porcini și rezervați. Reîncălziți gnudi într-o tigaie cu apă fiartă sărată și untul topit. Încingeți piureul de porcini, așezați gnudi deasupra și deasupra cu parmezan.