Spanac Și Orez La Cuptor

Spanac Și Orez La Cuptor
Nevoie de un garnitură fără gluten? Spanacul și orezul coapte ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 232 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți orez, ouă, brânză de proces pasteurizată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 53%. Încercați Spanac Și Orez La Cuptor, Rețetă De Spanac Și Orez La Cuptor, și Orez Copt Cu Brânză Gouda Afumată Și Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele, amestecând bine.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți într-o tigaie unsă de 10"x6"; top neted cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Coaceți, neacoperit, la 350 de grade timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Lăsați să stea 5 minute; tăiat în pătrate.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista