Spanac și năut indian

Spanacul și năutul indian este o rețetă indiană pentru 4 persoane. O porție conține 348 de calorii , 15 g de proteine și 21 g de grăsimi . Pentru 2,0 dolari per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de năut, spanac, pudră de curry și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este oferită de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto-ovo-vegetariană . Per total, această rețetă obține un scor extraordinar de 86% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cod cu năut, praz, varză kale tânără și roșii cherry rumenite, Năut cu curry și legume și Năut auriu cu coriandru, usturoi, roșii uscate la soare și brânză de capră .
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și sotați-o până devine translucidă. Condimentați cu sare și piper, după gust.
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Adăugați condimentele și gătiți până când devine parfumat.
Adăugați iaurtul, amestecul de brânză, spanacul decongelat cu lichidul său și năutul scurs. Aduceți la foc mediu și gătiți până se încălzește complet.