Spanac și năut indian

Spanac și năut indian
Spanacul și năutul indian este o rețetă indiană pentru 4 persoane. O porție conține 348 de calorii , 15 g de proteine și 21 g de grăsimi . Pentru 2,0 dolari per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de năut, spanac, pudră de curry și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este oferită de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto-ovo-vegetariană . Per total, această rețetă obține un scor extraordinar de 86% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cod cu năut, praz, varză kale tânără și roșii cherry rumenite, Năut cu curry și legume și Năut auriu cu coriandru, usturoi, roșii uscate la soare și brânză de capră .

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2
Adăugați ceapa și sotați-o până devine translucidă. Condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Adăugați condimentele și gătiți până când devine parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
5
Adăugați iaurtul, amestecul de brânză, spanacul decongelat cu lichidul său și năutul scurs. Aduceți la foc mediu și gătiți până se încălzește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista