Spanac și Gratin de ardei roșu prăjit

Spanac și Gratin de ardei roșu prăjit
Spanacul și gratinul de ardei roșu prăjit este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 325 calorii. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de frunze de spanac, sare, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și roșii prăjite și ardei roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți tigaia mare antiaderentă adâncă la foc mediu-mare. Lucrând în loturi (aproximativ 10 căni la un moment dat), saut spanac proaspăt în tigaie uscată până la verde strălucitor și ofilit, aproximativ 2 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați spanacul în strecurătoare. Strângeți spanacul uscat; rola în prosop de bucătărie pentru a elimina excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
ApăApă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
SitaSita
3
Ardei Char direct peste flacăra de gaz sau în broiler până se înnegrește pe toate părțile. Închideți în pungă de hârtie; lăsați să stea 10 minute. Curățați, semințați și tăiați ardeii în fâșii de 1/4 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
4
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați praz, șalotă și usturoi; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
PrazPraz
6
Se ia de pe foc.
7
Bateți smântâna și ouăle într-un castron mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Bateți toate brânzeturile, sarea și piperul. Se amestecă spanacul, amestecul de praz și 2/3 de ardei roșii prăjiți (rezervați 1/3 de ardei pentru topping). (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
ArdeiArdei
SpanacSpanac
PiperPiper
PrazPraz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. vas de copt cu unt generos de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
10
Transferați amestecul de spanac în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
11
Coaceți gratinul până când cuțitul introdus în centru iese curat, aproximativ 50 de minute. Aranjați benzile de ardei roșu rămase decorativ deasupra gratinului și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista