Spaghettini cu ulei și usturoi
Spaghettini cu ulei și usturoi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 304 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ulei de măsline extravirgin, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Rețete similare includ Spaghettini cu ulei și usturoi, Spaghettini cu usturoi și lămâie, și Spaghettini Cu Usturoi Și Chile Uscate.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă și 2 lingurițe de sare la fiert într-un vas mare. Se amestecă pastele; acoperiți parțial și reveniți la fierbere, amestecând frecvent. Gatiti 6 minute sau pana cand pastele sunt aproape al dente, amestecand ocazional.
Scurgeți pastele într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 1 cană de apă de gătit.
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați usturoi; gatiti 2 minute sau pana cand parfumati sau incepeti sa deveniti aurii, amestecand constant.
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 3/4 linguriță sare, rezervată 1 cană apă de gătit, pătrunjel și piper.
Adăugați pastele în tigaie, amestecând bine pentru a acoperi. Întoarceți tigaia la foc mediu; gatiti 1 minut sau pana cand pastele sunt al dente, aruncand pentru a acoperi.
Așezați 1 cană de amestec de paste în fiecare din cele 8 boluri; presărați fiecare porție cu 2 linguri de brânză.