Spaghetti Squash Tacos
Spaghetti Squash Tacos este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 291 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalapeno, ulei vegetal, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Curat Mănâncă Creveți Și Sparanghel Spaghete Squash Spaghete, Fiesta Spaghetti Tacos, și Tacos Spaghetti La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Așezați cele două jumătăți de dovlecei cu părțile tăiate orientate în jos într-un vas de copt.
Coaceți dovleceii în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, 30 până la 40 de minute.
Îndepărtați dovleceii de pe coajă cu o furculiță în șuvițe scurte și lăsați-le deoparte.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu; gatiti ceapa si ardeiul jalapeno in uleiul incins pana cand ceapa se rumeneste si se moale, 7-10 minute.
Adăugați condimentele de dovlecei și taco; gătiți și amestecați amestecul încă 5 minute. Se condimentează cu sare. Chestii în scoici taco pentru a servi.