Spaghetti Squash Prăjituri
Dacă 66 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., prăjiturile de squash Spaghetti ar putea fi un remarcabil fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Spaghetti Squash Quinoa Prăjituri, Prăjituri Simple De Dovlecei Cu Spaghete Curry, și Curat Mănâncă Creveți Și Sparanghel Spaghete Squash Spaghete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime și răzuiți semințele.
Ungeți carnea cu 2 linguri de ulei și condimentați generos cu sare și piper.
Așezați jumătățile de dovlecei tăiate cu fața în sus pe o foaie de copt și prăjiți până se înmoaie furculița, aproximativ 50 de minute până la 1 oră.
Scoateți dovlecelul din cuptor și lăsați-l să stea la temperatura camerei până se răcește suficient pentru a se descurca, cel puțin 30 de minute. Între timp, reduceți temperatura cuptorului la 250 F. Puneți o grătar peste o foaie de copt și puneți-o deoparte.Odată ce dovlecelul s-a răcit, răzuiește carnea cu o furculiță pentru a face șuvițe lungi și așează șuvițele într-un castron mare; aruncați pielea. (În acest moment, dovlecelul poate fi refrigerat până la 1 zi înainte de a continua cu restul rețetei.)
Adăugați amidonul de porumb, ouăle, semințele de chimen și sarea și piperul măsurate și amestecați ușor cu o furculiță pentru a combina.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când sclipesc. Folosind o cană de măsurare de 1/4 cană și evitând orice lichid din partea de jos a vasului, scoateți o porțiune plană din amestecul de dovlecei și aruncați-o cu grijă în tigaie. Repetați pentru a face 4 movile. Folosind o spatulă plată, aplatizați ușor fiecare movilă la aproximativ 1/2 inch grosime și 3 inci lățime. Se prăjește netulburat, reglând căldura după cum este necesar, până când fundul este rumenit și crocant, aproximativ 3 până la 4 minute. Întoarceți și prăjiți până se rumenesc și crocant, încă aproximativ 3 minute.
Se transferă pe raftul de pe foaia de copt pregătită și se introduce în cuptor pentru a se încălzi.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie și prăjiți amestecul de dovlecei rămas.
Așezați smântâna, arpagicul și sucul de lămâie într-un castron mic, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina.
Serviți prăjiturile imediat cu o păpușă de smântână deasupra.