Spaghetti Limone Parmeggiano
Spaghetti Limone Parmeggiano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 548 calorii, 25g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, spaghete, apă pentru paste și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Încercați Spaghetti al Limone, Spaghete Al Limone (Cu Lămâie ), și Spaghetti al Limone cu pui Poșat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți spaghetele în apă clocotită sărată, conform instrucțiunilor pachetului.
Între timp, folosind un microplan, radeți coaja de la lămâieun bol mare de amestecare.
Tăiați lămâia în jumătate și strecurați sucul în castron (îmi place să folosesc răzătoarea ca strecurătoare—un lucru mai puțin de curățat).
Adăugați cele 1 1/2 căni de parmezan, piper și un vârf de sare și amestecați uleiul de măsline pentru a forma o pastă umedă.
Când spaghetele sunt perfect fierte, adăugați 2 sau 3 linguri de apă de gătit în amestecul de lămâie și brânză.
Adăugați spaghetele în castron și aruncați bine, adăugând încă o lingură sau 2 de apă pentru paste, dacă este necesar, astfel încât sosul să acopere fiecare fir. Rupeți aproximativ frunzele de busuioc.
Serviți fiecare porție cu un strop de sare grosieră, o măcinare proaspătă de piper negru și câteva grătare de parmezan suplimentar.
Retipărit cu permisiunea de la fiica tatălui meu de Gwyneth Paltrow, (c) 8011 Grand Central Life & Style