Spaghetti Aglio e Olio
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spaghetti Aglio e Olio. O porție conține 1532 calorii, 48G de proteine, și 70g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 2,69 USD pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână spaghete, ulei de măsline, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Spaghetti Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghete Cu Usturoi, Ulei De Măsline Și Ardei Iute), Spaghetti Aglio e Olio, și Spaghetti Aglio e Olio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti spaghetele in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, aproximativ 12 minute.
Scurgeți și transferați într-un bol pentru paste.
Combinați usturoiul și uleiul de măsline într-o tigaie rece. Gatiti la foc mediu pentru a praji incet usturoiul, aproximativ 10 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut când uleiul de măsline începe să baloneze. Gatiti si amestecati pana cand usturoiul se rumeneste, inca 5 minute.
Se amestecă fulgi de ardei roșu, piper negru și sare în paste.
Se toarnă ulei de măsline și usturoi și se presară pătrunjel Italian și jumătate din brânza Parmigiano-Reggiano; se amestecă până se combină.
Serviți pastele acoperite cu restul de brânză Parmigiano-Reggiano.