Spaghete Cu sos de Scallion

Spaghetele cu sos de Scallion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 443 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați scallions, ulei de măsline, parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Soia Ghimbir-Scallion, Sos De Ghimbir Scallion, și Cina in seara asta: Spaghetti alla boscaiola (spaghete Cu sos de rosii si ciuperci) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti spaghetele intr - o oala de 6 pana la 8 litri cu apa sarata clocotita pana la al dente.
În timp ce pastele se gătesc, încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți scallions și usturoi, amestecând ocazional, până când scallions se înmoaie și usturoiul începe să devină auriu, aproximativ 5 minute.
Transferați amestecul de scallion într-un blender și adăugați coajă, sare, piper, ulei de măsline rămas și 1/2 cană de apă de gătit pentru paste, apoi pur și simplu până se omogenizează. (Aveți grijă când amestecați lichide fierbinți.)
Scurgeți pastele într-o strecurătoare și reveniți la oală.
Aruncați pastele cu scallion pur approxume, brânză și sare și piper după gust la foc moderat până când pastele sunt bine acoperite.