Spaghetele cu Shiitakes, parmezan și piper necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 5,56 USD pe porție. Acest fel principal are 534 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de parmezan, ciuperci shiitake, piper proaspăt măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Încercați Pesto de ardei roșu prăjit parmezan anghinare umplute cu 5 minute de ardei roșu Hollandaise, Spaghete Cu Parmezan La Cuptor, și Spaghete Cu Usturoi Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ciupercile, 1/2 linguriță de piper și sarea și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile se rumenesc, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
4
Adăugați bulionul și aduceți la foc mic. Gatiti pana se reduce la aproximativ 1 cana, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți spaghetele până când sunt gata, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Scurgere. Aruncați spaghetele cu sosul de ciuperci, restul de 2 linguri de ulei și 1/4 linguriță de piper și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Cană De șalote, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-
7
Se servește cu mai multă brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1
Adăugați câteva linguri de ierburi proaspete tocate, cum ar fi arpagic, tarhon, cimbru sau pătrunjel, în spaghete împreună cu parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi Proaspete
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2
Recomandarea vinului: amestecul de arome deschide ușa către tot felul de alegeri de vin. Pentru a se potrivi cu pământul ciupercilor, încercați un alb pe bază de struguri chardonnay; un Bourgogne Blanc din Franța ar fi deosebit de bun. Pentru a face ecou piperului negru, căutați un roșu cu o aromă similară, cum ar fi un dolcetto din Italia sau un petite sirah din California.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)