Spaghete cu pesto de pătrunjel și cârnați
Spaghetele cu pesto de pătrunjel și cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.62 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 450 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați spaghete, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Ingredientul Secret (pătrunjel): Spaghete cu Pesto de pătrunjel, Spaghete cu pesto de pătrunjel, și Spaghete cu pesto de pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 4 litri de apă la fiert într-o cratiță mare sau cuptor olandez.
Adăugați pastele în tigaie și gătiți 8 minute sau până aproape al dente.
Scurgeți pastele într-un colizor peste un bol, rezervând 3/4 cană lichid de gătit. Aruncați lichidul de gătit rămas.
Încălziți o tigaie grea mare la foc mediu-mare.
Adăugați cârnați italieni în tigaie; sotati 6 minute sau până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Scoateți cârnații din tigaie, rezervând picături; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Adăugați usturoiul în picături în tigaie; sotati 1 minut, amestecand constant.
Adăugați 1/2 cană de lichid de gătit rezervat în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă 2 linguri de ulei de măsline; gatiti 30 de secunde, amestecand constant cu un tel.
Adăugați paste în tigaie; gătiți 1 minut, aruncând pentru a combina.
Combinați aproximativ 2 linguri de brânză și 4 3/4 căni de frunze de pătrunjel într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin. Cu motorul pornit, adăugați restul de 1/4 cană lichid de gătit și restul de 2 linguri ulei de măsline; procesați până se omogenizează.
Adăugați amestecul de pătrunjel și sarea în paste; aruncați bine pentru a acoperi. Împărțiți amestecul de paste uniform între 4 boluri puțin adânci; acoperiți uniform cu cârnați, rămânând 2 linguri de brânză și rămânând 1/4 cană frunze de pătrunjel.