Spaghete cu hamsii și pesmet (Spaghetti con Acciughe e Mollica)

Spaghete cu hamsii și pesmet (Spaghetti con Acciughe e Mollica)
Spaghete cu hamsii și pesmet (Spaghetti con Acciughe e Mollica) este un fără lactate și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 378 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână pesmet, hamsii ambalate cu sare, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Spaghete cu pesmet și hamsii, Spaghete cu hamsii, măsline și pesmet prăjit, și Spaghete cu usturoi-firimituri prăjite și hamsii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă folosiți hamsii ambalate cu sare, clătiți-le sub apă rece. Cu degetele, desfaceți-le de-a lungul spatelui și ridicați coloana vertebrală pentru a produce 2 fileuri. Clătiți din nou fileurile pentru a îndepărta oasele fine; se usucă pe prosoape de hârtie. Dacă folosiți fileuri de hamsii în ulei de măsline, ridicați din borcan sau staniu, lăsând ulei în urmă (nu este nevoie să clătiți fileurile ambalate în ulei). Se toacă fin 6 fileuri; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Tăiați restul de 6 fileuri în 4 sau 5 bucăți fiecare; pus deoparte.
3
Într-un 8-qt. oală, adu 5 qts. apă bine sărată până la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați pastele și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie la mușcătură, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5
Între timp, puneți ulei de măsline, usturoi, hamsii tocate mărunt și ardei iute într-un 12-in adânc. tigaie (cu cel puțin 2-in. laterale) sau oală largă și gătiți la foc mic, amestecând, până când hamsiile se dizolvă. Se amestecă pătrunjelul și hamsiile rămase; opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Când pastele sunt aproape gata, puneți deoparte 1 cană de apă de gătit, apoi scurgeți pastele și transferați-le în tigaie cu sos de hamsii. Aruncați rapid până când toate firele sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
7
Adăugați puțină apă de gătit rezervată dacă pastele par uscate. Puneți deoparte 2 linguri. pesmet, apoi adăugați restul în paste și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Împărțiți pastele în 8 boluri calde și presărați fiecare porție cu niște pesmet rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista