Spaghete și scoici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spaghetele și scoicile. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 259 calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de scoici manila, spaghete, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Spaghete cu scoici, Spaghete cu scoici, și Spaghete cu scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti spaghete conform instrucțiunilor pachetului. Rezervați 1/2 cană din apa de gătit înainte de a scurge.
Scurgeți pastele și dați deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Adăugați scoici, ardei roșu zdrobit, suc de lămâie și 1/2 cană de apă de gătit; amestecați ușor pentru a combina. Acoperiți și fierbeți până când scoicile se deschid și eliberați sucurile, aproximativ 6 minute. Folosiți clești pentru a transfera scoicile într-un castron.
Adăugați pastele fierte și parmezanul în tigaie cu sos. Gatiti, aruncati, 3 minute sau pana se ingroasa usor. Împărțiți în 4 boluri superficiale și serviți.