Spaghete și chiftele fierte lent
Spaghete și chiftele gătite lent necesită aproximativ 8 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 90 de cenți pe porție , primești un fel principal care servește 20. O porție conține 344 de calorii , 18 g de proteine și 15 g de grăsimi . Dacă aveți sare, ceapă, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 48% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Slow Cooked Corned Beef and Cabbage , Slow Cooked Applesoce și Slow Cooked Beef Chili .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 1/2 cană ceapă, sare și piper. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Modelați în 1 inch. bile. Într-o tigaie mare la foc mediu, rumeniți chiftelele cu ceapa rămasă.
Transferați într-un 5-qt. aragaz lent; se adauga sucul de rosii, rosiile, sosul de rosii, telina, foile de dafin si usturoiul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când se încălzește, amestecând din când în când. Aruncați frunzele de dafin.