Spaghete și chiftele gătite lent necesită aproximativ 8 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 90 de cenți pe porție , primești un fel principal care servește 20. O porție conține 344 de calorii , 18 g de proteine și 15 g de grăsimi . Dacă aveți sare, ceapă, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 48% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Slow Cooked Corned Beef and Cabbage , Slow Cooked Applesoce și Slow Cooked Beef Chili .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați 1/2 cană ceapă, sare și piper. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Modelați în 1 inch. bile. Într-o tigaie mare la foc mediu, rumeniți chiftelele cu ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
1 Borcan (12 Uncii) Felii De Murături Cu Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Mănunchi De Nasturel
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Transferați într-un 5-qt. aragaz lent; se adauga sucul de rosii, rosiile, sosul de rosii, telina, foile de dafin si usturoiul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când se încălzește, amestecând din când în când. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Pentru Extra Picant
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch